Nieuws

Onderzoek wensen en behoeften Maasgouwse jongeren

Heeft u (klein)kinderen tussen de 12 en 20 jaar in Maasgouw? Of ben jij tussen de 12 en 20 en woon je in Maasgouw? Dan nodigen we je graag uit om een korte vragenlijst in te vullen. Er wordt een onderzoek uitgevoerd naar 'buitenplekken' voor jongeren in onze gemeente. Waar komen zij graag en was missen ze? Dat horen we heel graag!

Wat willen jongeren?
Er wordt onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van jongeren in de fysieke leefomgeving in Maasgouw. Wat is er bijvoorbeeld al voor jongeren buiten te doen? En wat kan er nog meer voor de jongeren gerealiseerd worden? Aan de hand van een enquête, interviews en observaties probeert Dominique antwoorden op verschillende vragen te krijgen. In zijn onderzoek is het ook belangrijk om te kijken wat we samen kunnen doen, want “Samen maken we Maasgouw!”.

Wie voert dit onderzoek uit?
Dominique Jansen volgt de opleiding Facility Management op Zuyd Hogeschool in Heerlen. Sinds februari is hij met veel plezier begonnen aan zijn afstudeerstage bij gemeente Maasgouw. 

Vul jij de enquête in?
Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud én woon je in Maasgouw? Dan horen we heel graag van jou waar jij graag bent en wat je misschien mist. Zou je graag een skatebaan of chillplek willen in onze gemeente? Laat het weten en vul de enquête in! Deze is te vinden via de link:
Klik hier om direct naar het onderzoek te gaan

Tips, ideeën of vragen?
Heb je verder nog tips, ideeën of vragen voor Dominique? Stuur hem dan een mail naar d.jansen@gemeentemaasgouw.nl of bel/app naar 06 - 82 21 29 36. Bedankt!
Lees verder

Drive-in optreden Harmonie Crescendo

Harmonie Crescendo

Lockdown. Al bijna 4 maanden staat er een groot ‘rust-teken’ op de partijen van de muzikanten van Harmonie Crescendo uit Beegden.
Wat kan wel? Een dirigentenmeet... een online pubquiz... weer een digitale repetitieborrel... Maar samen muziek maken...??
 
Gelukkig is de Beegdense harmonie, die dit jaar 50 jaar bestaat, inventief. De muzikanten gaven zondag 28 maart op het Dorpsplein een drive-in optreden vanuit ieders eigen bubbel: de auto.
Dirigent Martijn Pepels stond op veilige afstand op een trapje en hield met een megafoon de touwtjes goed in handen: “Cars in Concert”!
Door de zonnige lenteochtend klonken een aantal vrolijke marsen waaronder ‘Froh & Pfizer’, voorheen ‘Froh & Heiter’. Hierna draaide iedereen zijn autoraampje weer dicht en reed naar huis.
Een leuke manier om even het instrument te 'ontstoffen' en elkaar vanuit de auto te zien!
Van dit unieke optreden is een opname gemaakt die via YouTube te bekijken is: https://youtu.be/USwoo3NAOh4 
Lees verder

Programma 01-2021

LS,
Het programma voor de eerste helft van 2021 is vanwege de beperkingen die gelden in verband met het Coronavirus tot nader order uitgesteld.
Het bestuur
Stichting Open Inloop Senioren Beegden.
Lees verder

Kerststerren & amaryllissenactie in Beegden

Harmonie Crescendo

Ook in 2020 houdt de Jeugdharmonie in Beegden haar jaarlijkse Kerststerrenactie maar vanwege de coronasituatie wordt er dit keer alleen op bestelling verkocht. U heeft de keuze uit mooie rode en witte kerststerren en natuurlijk zijn er ook fraaie amaryllissen te verkrijgen.
Geef uw bestelling deze week via mail door aan jeugdharmonie@crescendo-beegden.nl of lever een briefje met uw wensen in bij Astrid Reijnders, Molenstraat 20 te Beegden.
Op zaterdag 12 december worden de kerstbloemen dan bij u thuisbezorgd en kunt u contant of per pin afrekenen.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten want die is ook dit jaar weer kerstvriendelijk en bedraagt slechts €4,00 en hiermee steunt u het opleiding- en instrumentenfonds van de muziekvereniging.
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 971 2 3 4 5 6 7 ... 25 »