Nieuws

Un concerto sulla terrazza

Harmonie Crescendo

Zondagochtend 18 juli sluit Harmonie Crescendo – Beegden haar muzikale herstart af met een kort openluchtconcertje. Na het nieuwjaarsconcert in 2020 en de drive-in-serenade (voorjaar 2021) is dit het allereerste optreden waar het harmonieorkest weer te beluisteren valt.
 
Vanwege de geldende coronaregels vindt de uitvoering tussen 11.00 en 12.00 uur plaats op het eigen terras van gemeenschapshuis ’t Leuke. Er is voldoende plek om afstand te bewaren en zittend of staand te genieten van het harmonieorkest dat dit jaar 50 jaar bestaat.
 
O.l.v. dirigent Martijn Pepels zal Harmonie Crescendo een 6-tal Zuid-Europese werken uitvoeren waaronder Portraits of Spain, Ciao Italia en het oosterse Moses and Ramses. Alle muziekstukken zijn door de muzikanten tijdens de twee lockdown-periodes thuis ingestudeerd en in de laatste maand o.l.v. dirigent Pepels afgewerkt en verfijnd.
Lees verder

Mini-Buiten-Concert NoRush

In het kader van ‘De week van de Limburgse Popmuziek organiseert No Rush in samenwerking met Gemeenschapshuis ’t Leuke een Mini-Buiten-Concert op het terras aan de voorzijde van Gemeenschapshuis ’t Leuke in Beegden.

Woensdagavond 28 juli 2021van 20.00 tot 21.00 uur.

NoRush speelt muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Een mix van Rock, Country, Pop, R&B, Folk, Duits- en Nederlandstalig. Dus voor elk wat wils. Het plezier in ‘samen muziek maken’staat voorop. Dit plezier proberen we tijdens onze optredens over te brengen op het publiek.

Zing mee, dans mee en feest mee.

De band bestaat uit:
Nicolette Derckx: Zang
Folkert de Graaf: Zang
Thei Bosmans: zang/Drums
Herman Claessen: Zang/slaggitaar
Wiel Caris: Sologitaar
Jack Theunissen: Tenor Gitaar
Jan Leenders: Basgitaar
Lees verder

Donateursactie Harmonie Crescendo

Harmonie Crescendo

Een brief van de harmonie…
 
Het in stand houden van een muziekvereniging kost, naast de organisatorische inspanningen veel financiële middelen. Een grote groep vrijwilligers zorgt voor het eerste aspect maar voor het laatste zijn wij deels afhankelijk van U! Zeker in deze onzekere coronatijd, waar onze activiteiten en evenementen werden geannuleerd maar waar vaste lasten en uitgaven gewoon door liepen. Daarom houdt Harmonie Crescendo haar jaarlijkse Donateursactie in de vorm van een enveloppenactie en ontvangt u deze week “een brief van de harmonie”.

De envelop waar de brief in komt wordt van 21 t/m 26 juni weer bij u thuis opgehaald. Indien u onze muziekvereniging wilt steunen vragen wij u om een vrijwillige gift in de envelop te doen en die te sluiten. Op deze manier krijgt u niet alleen meer info over de besteding van uw donatie maar het geeft u ook de gelegenheid om hierover na te denken.
 
Wij danken u reeds bij voorbaat voor uw gift!
Namens bestuur en leden van Harmonie Crescendo – Beegden
Lees verder

Zonnebloemloterij

Zonnebloem afd. Beegden

Beste mensen,

De jaarlijkse lotenverkoop van De Zonnebloem is weer gestart. Ook in deze tijd wil de afdeling Beegden toch weer meedoen met het verkopen van loten. I.v.m. de pandemie Corona is het niet mogelijk om huis aan huis te verkopen Indien u de Zonnebloem, afdeling Beegden wilt steunen, kunt U een bedrag van € 2,00 per lot overmaken op onze bankrekening nr.: NL64 RABO 0104 8941 21 t.n.v. Nat.Ver. De Zonnebloem Afdeling Beegden, met als omschrijving uw adres: (plaats, straat en huisnummer).

Na betaling zullen de loten bij u thuis bezorgd worden.

De overschrijving kan vanaf 1 juni 2021 tot 1 augustus 2021 worden gedaan, zodat deze nog kunnen worden verwerkt. Tevens is het mogelijk om loten te kopen bij onderstaande adressen:
Toos van Montfort, Heerstraat-Noord 13, Beegden tel. 0475-572512
                                                 en
Mariet Snijders-Slots, Abelenstraat 23, Beegden tel: 0475-572471


We hopen dat U gebruik maakt van deze actie, want € 1.50 per verkocht lot komt ten goede aan onze gasten van De Zonnebloem Beegden.

Bij voorbaat onze hartelijke dank
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 1001 2 3 4 5 6 7 ... 25 »