Nieuws

RESULTATEN GEBUNDELDE COLLECTE 2024 IN BEEGDEN

Ook de tiende gebundelde collecte in Beegden was weer een succes. In totaal werd het mooie bedrag van € 5327,44 opgehaald. We bedanken alle gulle gevers voor hun bijdrage aan dit mooie resultaat.

Ook bedanken we alle collectanten voor het huis aan huis bezorgen van de enveloppen en/of het weer ophalen hiervan met de collectebussen. Zonder jullie medewerking was dit niet mogelijk. Dank jullie wel.

Jumbo Roel Heerschap te Heel ook hartelijk bedankt voor de ondersteuning door middel van de statiegeldactie ter waarde van 77,35 euro. De deelnemers aan deze statiegeldactie bedankt voor uw extra bijdrage !

Bij deze de afzonderlijke resultaten:

Longfonds................................... 744,76

Handicap.nl ................................ 557,68

Brandwondenstichting................  615,00

Nierstichting................................  710,00

ReumaNederland......................... 725,00

Nederlandse Hartstichting........... 880,00

KWF Kankerbestrijding................1095,00

We hopen van harte dat u ook in 2025 de goede doelen weer wil ondersteunen !
Lees verder

The JHC presents: MOVIES IN CONCERT

Harmonie Crescendo

F​ilmconcert door de muzikanten van de Jeugdharmonie.
Luister naar de soundtracks van vele bekende topfims en blockbusters en kijk ondertussen naar de beamerbeelden!
De voorstelling duurt van 19.30 tot 20.30 en de entree is gratis!
En natuurlijk inclusief popcorn
Lees verder

Gebundelde collecte: 7 t/m 14 April

Dit jaar vindt voor de tiende keer de gebundelde collecteweek in Beegden plaats. In week 14, van 30 maart tot en met 6 april, zal een envelop met logo huis aan huis bezorgd worden. Hierin zit een brief met op de achterzijde een intekenformulier.

Op het intekenformulier kunt u aangeven hoeveel u aan welke goede doelen wilt geven. Het totaal bedrag doet u dan, samen met het ingevulde intekenformulier, in deze envelop. Via het formulier kan de werkgroep zien naar welk goed doel welk bedrag gaat. Alles gebeurd anoniem. Bewaar deze envelop met brief daarom goed.

In week 15, van 07 tot en met 14 april, zullen collectanten deze envelop met het intekenformulier en het collectegeld bij u ophalen. De collectanten zijn in het bezit van een collectebus met ons logo en een identificatiepas. Mocht u door omstandigheden niet thuis zijn in de collecteweek, dan kunt u uw bijdrage in de envelop met intekenformulier nog tot en met 14 april 12.00 uur in de brievenbus doen bij: Toos van Montfort, Heerstraat Noord 13 OF José de Kwaadsteniet, St. Servaasstraat 11 in Beegden.

De 7 deelnemende landelijke collectes hopen op uw geldelijke steun en de werkgroep hoopt op ondersteuning van dit initiatief door de inwoners van Beegden. De werkgroep zal ervoor zorgen dat uw bijdrage bij de desbetreffende goede doelen komen.

Enkele weken na de collecteweek zullen zij de opbrengsten per collecte bekendmaken via ’t Waekblaad en op de site van www.trefpuntbeegden.nl. Ook dit jaar zal Jumbo Heerschap uit Heel de gezamenlijke collecte ondersteunen door de giften via de statiegeldflessenactie te schenken.
Lees verder

Beegden's Got Talent *the next generation*

Harmonie Crescendo

BEEGDEN'S GOT TALENT  *THE NEXT GENERATION*

“Speel je met vrienden in een bandje, zing je de sterren van de hemel? Kun je niet stilzitten? Zit je met een groep op dansles of streetdance? Misschien hou je van goochelen? Of ben je muzikaal en speel je de mooiste nummers op piano, gitaar, viool of ander instrument? De “mainstage” in Beegden is dan op zondag 29 oktober helemaal voor jou!”

Met bovenstaande tekst heeft Harmonie Crescendo uit Beegden een 12-tal jonge talenten uit Beegden en omstreken gevonden om voor publiek hun kunsten te vertonen. Ook zal The Crescendo Orchestra de artiesten bij diverse optredens begeleiden. En… elke artiest is een winnaar want Beegden’s Got talent heeft geen jury!

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren: we hopen ook voor deze editie weer op een bomvolle en spetterende middag. De entree bedraagt €5 maar de kids mogen uiteraard gratis naar binnen!
Beegden’s Got Talent vindt plaats op zondag 29 oktober in gemeenschapshuis ’t Leuke in Beegden en begint om 15.00 uur.
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 1261 2 3 4 5 6 7 ... 32 »