Zonnebloem afd. Beegden

Er kan zoveel meer dan je denkt.

 

Nationale Vereniging de Zonnebloem is een grote landelijke vrijwilligersorganisatie.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Samen laten we zien dat er véél meer kan dan je denkt!

 

Als je lichamelijk beperkt bent door ziekte of handicap en behoefte hebt aan bijv. een (mid)dagje uit of een bezoek van een vrijwilliger, dan kun je dit laten weten bij de Zonnebloemafdeling Beegden.

Je kunt dan bezoek ontvangen of meedoen met kleinschalige activiteiten die de Zonnebloem organiseert.  Om deel te nemen moet je wel boven de 18 jaar oud zijn. Schroom niet om ons te laten weten dat je graag gast van de Zonnebloem wil zijn.

 

In Beegden is de Zonnebloem in 2017 al 45 jaar actief.

Momenteel zijn er 8 vrijwilligers actief voor deze afdeling. Maar we kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken. Ook hiervoor nodigen wij u uit om zich aan te melden. Wilt u eerst wat meer informatie dan kan dit ook.Neem dan contact op met de voorzitter. U bent van harte welkom om met ons samen anderen mooie momenten te laten beleven.