Huiskamer Plus Beegden

Hoeskamer 't Leuke

Een fijne besteding van de dag!
Een kaartje leggen, gezellig klesten, een oude hobby weer oppakken of juist iets nieuws leren. Het is allemaal mogelijk in de huiselijke sfeer van Hoeskamer 't Leuke.


De Hoeskamer is een vorm van dagbesteding voor inwoners van Maasgouw die voor iedereen toegankelijk is. Ook als u geen indicatie heeft. Als u ouder wordt en soms de dag niet meer goed doorkomt, u niet meer kunt deelnemen aan het verenigingsleven of als u kampt met vergeetachtigheid kan uw leefwereld snel kleiner worden.  Een fijne dagbesteding, zoals de Hoeskamer kan uitkomst bieden. Uw eventuele mantelzorger heeft dan ook een moment voor zichzelf.

Openingstijden
Dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur.
Tussen 12.00 en 14.00 uur wordt er samen een warme maaltijd gegeten en er is de mogelijkheid om even te rusten.

Dagindeling
Bij de invulling van de dag wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de gasten. Bij activiteiten kunt u denken aan: creatieve activiteiten, samen muziek maken, geheugentraining of een wandeling maken. Maar ook kunt u er de krant lezen, tv-kijken, gewoon gezellig samen kletsen, een oude hobby weer oppakken of juist iets nieuws leren. Het is allemaal mogelijke in de huiselijke sfeer van Hoeskamer 't Leuke.

Kosten
Deelname is gratis. Alleen als u gebruik maakt van de warme maaltijd betaalt u € 7,-- per keer.

Vragen of meer informatie?
Spreekt deze besteding van de dag u aan? Wilt u komen, maar is vervoer een probleem? Wilt u vrijwilliger worden? Of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op of loop gewoon tijdens de openingstijden bij ons binnen.

Hoeskamer 't Leuke, Leukenstraat 6 in Beegden, tel. 06-13 70 74 49 (di, wo en vrij)
email: beegden@huiskamerplus.com