VV HEBES

VV HEBES is een voetbalvereniging ontstaan uit een fusie in 2006 tussen RKVV Heel en VV Beegden. VV HEBES bestaat uit 4 Seniorenteams, waarvan 1 Veteranenteam. Verder beschikt VV HEBES over 1 Vrouwenteam.
Voor de jeugd is VV HEBES in alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd t.w.

Mini-pupillen van 5 tot 6 jaar
Pupillen : F-jeugd van 6 to 8 jaar, E-jeugd van 8 tot 10 jaar, D-jeugd van 10 tot 12
jaar
Junioren : C-jeugd van 12 tot 14 jaar, B-jeugd van 14 tot 16 jaar en A-jeugd van 16
tot 18 jaar.

De accommodatie van VV HEBES bestaat uit 1 hoofdveld met electronisch bedienbaar scorebord, 2 wedstrijdvelden allen voorzien van dug-outs en een voorterrein waarop trainingen en pupillenwedstrijden kunnen worden georganiseerd. Alle velden zijn voorzien van veldverlichting.

Verder bestaat het moderne clubgebouw uit een sfeervolle kantine met aangrenzende staantribune en ruime terrasvoorziening. Verder zijn een keuken en bestuurskamer op de 1e verdieping gesitueerd. Deze ruimten zijn o.a. bereikbaar via een hellingbaan voor mindervaliden. 
Op de begane grond bevinden zich 7 kleedkamers, een EHBO-ruimte, 2 scheidsrechterkleedlokalen, toiletgroepen voor dames en heren, een ruimte voor de gebouwbeheerder, een ballenruimte en een technische ruimte.

In het kader van duurzaamheid en energietransitie zijn op het dak van ons clubgebouw zonnepanelen aangebracht.

De accommodatie is in 2011 gebouwd en op 26 augustus 2011 officieel geopend door toenmalig bondscoach Bert van Marwijk en oud-international Willy van der Kerkhoff. Waarna de accommodatie in gebruik is genomen. Het sportcomplex voldoet aan de laatste eisen voor sportaccommodaties.