Stg. Kindervakantiewerk Beegden

De “Stichting Kindervakantiewerk Beegden” organiseert al sinds 1965 activiteiten voor peuters, kleuters en de kinderen t/m groep 8 uit Beegden. 

In samenwerking met de Stichting Kinderfeesten Beegden (SKB) verzorgt KVW de Sint Maarten-, Sint Nicolaas- en Koningsdagactiviteit. Bij speciale gelegenheid (bv jubileumjaar, gemeentelijke hoogtepunten) worden extra activiteit georganiseerd, bijvoorbeeld een kinder-theatervoorstelling of ballonnenwedstrijd.

De jaarlijkse hoofdactiviteit is de KVW-week. In de laatste week van de zomervakantie kan de Beegdense jeugd (groep 2 t/m groep 8) naar hartelust spelen en ravotten op en rond de Beegderheide. De kleuters (groep 1) mogen in die week ook enkele dagdelen deelnemen, voor hen wordt een apart knutsel- en spellenprogramma samengesteld.

Al ruim 30 jaar gebeurt dit in de vorm van een “themaweek”: activiteiten en spellen rond een verhaallijn. Ook bouwt iedere groep een eigen hut. Het slotfeest op de vrijdagavond is een jaarlijkse happening waar de deelnemers optredens verzorgen en waar het dorp voor uitloopt!

De activiteitenagenda, verslagen en informatie vindt u geregeld in de weekbladen, op onze site en onze facebookpagina.