Gemeenschapshuis 't Leuke

't Leuke is de accommodatie van en voor de gemeenschap Beegden. Het is de werk- en ontmoetingsplerk van vele Beegder verenigingen, wekelijks en bij grote evenementen. Andere aan Beegden geliëerde instellingen en bedrijven maken er gebruik van. En particuliere groepen weten de sfeervolle ruimten en moderne voorzieningen te vinden voor activiteiten als bruiloft, babyborrel, koffietafel, jubilea en andere feesten.
't Leuke beschikt over diverse ontmoetingsruimten - 324 m2, 128 m2 en 75 m2 - met buffetten, aparte geluids- en lichtinstallaties, keuken, meerdere vergader- en gesprekskamers en vele goedkope hulpmiddelen.

 

Afspraken bij voorkeur via beheerder Kees Fonville of Har Versteden.
 

Eigenaar is de gemeente Maasgouw. Beheer en exploitatie liggen in handen van de BV 't Leuke met een drie mans directie. Het bestuur van de Stichting Gemeenschapshuis 't Leuke is de enig aandeelhouder. Deze stelt de jaarstukken vast en benoemt etc. de directie van de BV. Het bestuur dient een representatieve vertegenwoordiging van het Beegder verenigingsleven te vormen, momenteel zijn acht verenigingen vertegenwoordigd.

Het dagelijks beheer wordt gevorm door een beheerder, een assistent-beheerder, diverse vrijwilligers en oproepkrachten en vele medewerkers van de verenigingen bij (grotere) activiteiten.
 

Bezoek de website: www.leukebeegden.nl