Nieuws

Onderzoek wensen en behoeften Maasgouwse jongeren

07-04-2021 |

Heeft u (klein)kinderen tussen de 12 en 20 jaar in Maasgouw? Of ben jij tussen de 12 en 20 en woon je in Maasgouw? Dan nodigen we je graag uit om een korte vragenlijst in te vullen. Er wordt een onderzoek uitgevoerd naar 'buitenplekken' voor jongeren in onze gemeente. Waar komen zij graag en was missen ze? Dat horen we heel graag!

Wat willen jongeren?
Er wordt onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van jongeren in de fysieke leefomgeving in Maasgouw. Wat is er bijvoorbeeld al voor jongeren buiten te doen? En wat kan er nog meer voor de jongeren gerealiseerd worden? Aan de hand van een enquête, interviews en observaties probeert Dominique antwoorden op verschillende vragen te krijgen. In zijn onderzoek is het ook belangrijk om te kijken wat we samen kunnen doen, want “Samen maken we Maasgouw!”.

Wie voert dit onderzoek uit?
Dominique Jansen volgt de opleiding Facility Management op Zuyd Hogeschool in Heerlen. Sinds februari is hij met veel plezier begonnen aan zijn afstudeerstage bij gemeente Maasgouw. 

Vul jij de enquête in?
Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud én woon je in Maasgouw? Dan horen we heel graag van jou waar jij graag bent en wat je misschien mist. Zou je graag een skatebaan of chillplek willen in onze gemeente? Laat het weten en vul de enquête in! Deze is te vinden via de link:
Klik hier om direct naar het onderzoek te gaan

Tips, ideeën of vragen?
Heb je verder nog tips, ideeën of vragen voor Dominique? Stuur hem dan een mail naar d.jansen@gemeentemaasgouw.nl of bel/app naar 06 - 82 21 29 36. Bedankt!


Terug naar nieuwsoverzicht