Blackboard

Terug naar overzicht

Fotowedstrijd 'Bewegende Beelden' bij molenfestival Beegden

17-06-2016 | Stg. Molen Beegden

Het Molen-Muziek-Festijn 2016 is dit jaar een festival voor en door jongeren, onder de (werk)titel : MILL@WORK. Het wordt gehouden op zaterdag 9 juli, van 16 tot 22 uur bij de Sint Lindertmolen in Beegden. Met optredens van Jeugdharmonie Crescendo, jongerenband Cool Blend, leerlingen van de musicalklas van Jan en Maja Alofs, het duo Pyure en ’s avonds de coverband FROM USA.
Met creatieve projectmedewerking van leerlingen van Niekée Roermond.
 
In dit kader wordt een fotowedstrijd gehouden ‘Bewegende Beelden’. Die beweging kan in drie thema’s tot uitdrukking komen:  de molen, water en lucht, mens aan het werk.
De wedstrijd is bedoeld voor jongeren t/m 21 jaar. Aldus kunnen per deelnemer drie foto’s ingezonden worden.
Inschrijving gebeurt via www.facebook.com/mill-at-work , tot uiterlijk 1 juli.
Een deskundige jury beoordeelt op elk thema een drietal foto’s (3 x 3 foto’s dus) en die worden afgedrukt op A3 formaat en tijdens het festival geëxposeerd. Mogelijk dat Niekée enkele vergrotingen op canvas drukt. Tijdens het festival worden 3 winnaars bekend gemaakt. Daarnaast wordt door de bezoekers een winnaar aangewezen.  Nadien zullen de foto’s van  genomineerden en winnaars elders geëxposeerd worden. De winnaars  wordt ook een fotoworkshop aangeboden.
 Reageren:

- reageer per telefoon: 06.42924133 / 0475.572823
- reageer per email:
- reageer direct via onderstaand formulier (openbare reactie)
Uw naam *
Uw email *
onzichtbaar op website

Uw reactie: *Terug naar overzicht