Sinterklaas komt naar Beegden!

Datum:Zondag 21 November 2021
Tijd:11.00 - ca. 12.30
Locatie:gemeenschapshuis 't Leuke
Georganiseerd door:Stg. Kinderfeesten Beegden / Stg. Kindervakantiewerk Beegden
Jawel ! Een week nadat Sint Nicolaas voet op Nederlandse bodem heeft gezet komt hij zondagochtend 21 november 2021 met een aantal Pieten weer naar Beegden.
 
Om 11.00 uur worden alle kinderen van Beegden verwacht in Gemeenschapshuis ’t Leuke te Beegden. Natuurlijk zijn de ouders en andere belangstellenden ook van harte welkom: hoe meer zielen, hoe meer vreugde ! Met de feestelijke en vrolijke klanken van onze “Harmonie Crescendo” zullen we hier de Goedheiligman verwelkomen.
 
In de zaal zijn plaatsen aangewezen voor alle Beegdense dreumesen, peuters, kleuters en voor de kinderen t/m 8. Zij mogen allemaal persoonlijk bij de Sint op audiëntie en ontvangen dan een BON uit handen van de Pieten.
Na afloop van de viering om ca. 12.30 uur kunnen de bonnen worden ingeleverd voor een lekkere traktatie in de vorm van een goed gevulde verrassingszak.
 
Ook dit jaar zijn er weer keiveel knutselactiviteiten, leuke Pietenspelletjes en -dansjes voor alle kinderen. En om te zorgen dat de maagjes niet gaan rommelen zijn er aan de bar lekkere ‘broodjes knak’ te verkrijgen.
Uiteraard mogen alle kinderen tekeningen en knutselwerkjes voor Sinterklaas meenemen.