Zonnebloem afd. Beegden

Opheffing Zonnebloemafdeling Beegden per 1 januari 2023.

 

De afdeling Beegden vierde in 2022 haar gouden jubileum. 

Iedere maand kregen de gasten een attentie aangereikt of , toen dat kon na corona, werd er iets ondernomen.

Er werd in juni een feestmiddag gehouden met lunch, koffie en vlaai en muziek. Het feestjaar werd afgesloten met de gasten van de Hoeskamer en de Zonnebloem tesamen met Sinterklaaskienen en een gezamenlijk kerstdiner met na afloop een fraai tasje met lekkers. Ook de bezoekers van de open inloop werden rond sinterklaas getrakteerd op een consumptie met een stukje gevulde speculaas. Omdat het voornemen om te gaan stoppen met de plaatselijke afdeling bij aanvang van dit jubileumjaar al duidelijk was wilden we zoveel mogelijk geld op een leuke manier teruggeven aan de beegdense dorpsgemeenschap. Aldus geschiedde.

Zo komt er na 50 jaar een einde aan een toendertijd mooi initiatief waar behoefte aan was. Maar tijden veranderen snel en er ontstonden andere initiatieven waar mensen ook naar toe kunnen. Dit leidde tot een steeds kleiner wordende groep gasten. Ook de zoektocht naar bestuurders en vrijwilligers  werd steeds moeilijker. Vandaar dat het besluit werd genomen om de afdeling na het jubileum op te heffen. 

 

Mocht u in de toekomst toch gast willen worden van een Zonnebloemafdeling dan kunt u met de voorzitter van de Zonnebloemafdeling Heel hierover contact opnemen. Contactgegevens staan hieronder vermeld.