Nieuws

The JHC presents: MOVIES IN CONCERT

Harmonie Crescendo

F​ilmconcert door de muzikanten van de Jeugdharmonie.
Luister naar de soundtracks van vele bekende topfims en blockbusters en kijk ondertussen naar de beamerbeelden!
De voorstelling duurt van 19.30 tot 20.30 en de entree is gratis!
En natuurlijk inclusief popcorn
Lees verder

Gebundelde collecte: 7 t/m 14 April

Dit jaar vindt voor de tiende keer de gebundelde collecteweek in Beegden plaats. In week 14, van 30 maart tot en met 6 april, zal een envelop met logo huis aan huis bezorgd worden. Hierin zit een brief met op de achterzijde een intekenformulier.

Op het intekenformulier kunt u aangeven hoeveel u aan welke goede doelen wilt geven. Het totaal bedrag doet u dan, samen met het ingevulde intekenformulier, in deze envelop. Via het formulier kan de werkgroep zien naar welk goed doel welk bedrag gaat. Alles gebeurd anoniem. Bewaar deze envelop met brief daarom goed.

In week 15, van 07 tot en met 14 april, zullen collectanten deze envelop met het intekenformulier en het collectegeld bij u ophalen. De collectanten zijn in het bezit van een collectebus met ons logo en een identificatiepas. Mocht u door omstandigheden niet thuis zijn in de collecteweek, dan kunt u uw bijdrage in de envelop met intekenformulier nog tot en met 14 april 12.00 uur in de brievenbus doen bij: Toos van Montfort, Heerstraat Noord 13 OF José de Kwaadsteniet, St. Servaasstraat 11 in Beegden.

De 7 deelnemende landelijke collectes hopen op uw geldelijke steun en de werkgroep hoopt op ondersteuning van dit initiatief door de inwoners van Beegden. De werkgroep zal ervoor zorgen dat uw bijdrage bij de desbetreffende goede doelen komen.

Enkele weken na de collecteweek zullen zij de opbrengsten per collecte bekendmaken via ’t Waekblaad en op de site van www.trefpuntbeegden.nl. Ook dit jaar zal Jumbo Heerschap uit Heel de gezamenlijke collecte ondersteunen door de giften via de statiegeldflessenactie te schenken.
Lees verder

Beegden's Got Talent *the next generation*

Harmonie Crescendo

BEEGDEN'S GOT TALENT  *THE NEXT GENERATION*

“Speel je met vrienden in een bandje, zing je de sterren van de hemel? Kun je niet stilzitten? Zit je met een groep op dansles of streetdance? Misschien hou je van goochelen? Of ben je muzikaal en speel je de mooiste nummers op piano, gitaar, viool of ander instrument? De “mainstage” in Beegden is dan op zondag 29 oktober helemaal voor jou!”

Met bovenstaande tekst heeft Harmonie Crescendo uit Beegden een 12-tal jonge talenten uit Beegden en omstreken gevonden om voor publiek hun kunsten te vertonen. Ook zal The Crescendo Orchestra de artiesten bij diverse optredens begeleiden. En… elke artiest is een winnaar want Beegden’s Got talent heeft geen jury!

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren: we hopen ook voor deze editie weer op een bomvolle en spetterende middag. De entree bedraagt €5 maar de kids mogen uiteraard gratis naar binnen!
Beegden’s Got Talent vindt plaats op zondag 29 oktober in gemeenschapshuis ’t Leuke in Beegden en begint om 15.00 uur.
Lees verder

Hot Summer Night 2.0 in Beegden

Harmonie Crescendo

'Hot Summer Night’. De naam zegt het al: het wordt een spetterende namiddag en avond waarmee de zomervakantie wordt afgesloten. Voor de kids is er een springkussen en organiseren we verschillende workshops. Uiteraard staan er weer enkele foodtrucks, schenken we verfrissende drankjes en is er aan entertainment geen gebrek. Om 15.00 uur trappen we af met de regioband L-Star gevolgd door Presto Pronto, de “beruchtste akoestische band uit Roermond en omstreken”. Beide bands bestaan uit enthousiaste rasmuzikanten!

Om 20.00 uur treedt vervolgens de bekende Coverband Madison op. Zes ervaren muzikanten bundelen hun talenten en tot een geoliede machine van ijzersterk muzikaal niveau. Met hun aanstekelijk enthousiasme en hoge fun-factor nemen de meiden en jongens van deze band hun publiek mee op een muzikale reis door de tijd, vol recente hits, tijdloze classics, meezingers, meeslepende medleys en mash-ups. Pop, rock, disco, soul, salsa, 100% NL en zelfs schlagers; Madison speelt het allemaal. Ook voor verzoekjes vanuit het publiek draaien zij hun hand niet om; bring it on! Madison maakt van deze Hot Summer Night een spetterend feest!

‘Hot Summer Night’ vindt plaats in het Park aan de Kruisstraat te Beegden dat geheel in stijl zal worden aangekleed zoals bekend van de vorige Local Market edities!
Loop gewoon het park in. Single, met vrienden of familie: de entree is gratis!
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 1251 2 3 4 5 6 7 ... 32 »