Nieuws

Schoolverlaters: knaak voor een taak

Sint Martinusschool

In juli staan de schoolverlatersdagen met het traditionele schoolkamp weer voor de deur. Tot 15 juni a.s. houden de kinderen van groep 8 een “Knaak Voor Een Taak”-actie ter bekostiging van de schoolverlatersdagen. Door het verrichten van een taak, willen de kinderen graag geld bij u komen verdienen.

U kunt de kinderen diverse karweitjes laten opknappen: zoals boodschappen doen, oprit vegen, onkruid wieden, gras maaien, fiets poetsen, auto wassen, afval wegbrengen, etc. etc.
Als richtlijn stellen wij voor, dat de uit te voeren taak per kind ca. 10-20 minuten tijd in beslag mag nemen. Uiteraard is het mogelijk om de kinderen een taak te laten uitvoeren, die langere tijd in beslag zal nemen. Wij nemen aan, dat u dan het bedrag evenredig aan de taakomvang wilt aanpassen.
 
Wij vragen u vriendelijk onze 6 schoolverlaters Anne, Evi, Femke, Indra, Max en Wout te steunen in hun streven zo veel mogelijk zelf de kosten van het schoolverlaterskamp te verdienen.

Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking!
Team Schoolverlatersdagen
Lees verder

Wijkschouw met inwoners in Beegden

De gemeente Maasgouw nodigt u uit om samen met wethouder Lalieu deel te nemen aan een wijkschouw in Beegden.

De schouw is op 23 mei a.s. We starten om 19.00 uur aan het Dorpsplein in Beegden.

Tijdens deze wandeling horen we graag verbeterpunten over het onderhoud van de openbare ruimte, zoals plantsoenen en trottoirs. Maar ook ideeën om de leefbaarheid in Beegden te verbeteren, zijn welkom. U kunt zich aanmelden via info@gemeentemaasgouw.nl. Kunt u niet aanwezig zijn tijdens de wijkschouw, maar heeft toch opmerkingen over de openbare ruimte? Dan kunt u deze ook naar dit e-mailadres sturen. Ook verbeterpunten voor andere kernen zijn van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koen Knoops, afdeling Beheer, (0475) 85 25 00.
Lees verder

Rabo Clubkas Campagne: uw stem is geld waard !

Harmonie Crescendo

Rabo Clubkas Campagne: uw stem is geld waard !
 
De Rabobank Peel, Maas en Leudal heeft een sponsorbedrag beschikbaar gesteld dat verdeeld wordt onder verenigingen en stichtingen die zich daarvoor aangemeld hebben.Als u lid van de Rabobank bent, kunt mee beslissen waar dit sponsorbedrag naar toe gaat.
 Rabobank-leden krijgen in mei een brief met een unieke stemcode. Hiermee kunt u maximaal vijf stemmen uitbrengen op alle aangemelde verenigingen en stichtingen bij Rabobank Peel, Maas en Leudal.
 
Wij roepen u op om uw  stemmen voor Beegden niet verloren te laten gaan en te stemmen op een van de Beegdense verenigingen en stichtingen. 
U kunt uw stemmen uitbrengen van dinsdag 8 mei t/m woensdag 23 mei 2018.
Lees verder

Resultaten succesvolle gebundelde collecte 2018

Beegden heeft ook dit jaar weer laten zien dat men de gebundelde collecte ondersteunt want :

- Door 50 enthousiaste collectanten werden de enveloppen huis aan huis bezorgd of met de collectebussen weer opgehaald. Geweldig !!

- Op veel plaatsen stond de envelop te wachten op de collectant. Fijn !

- Ook van de mogelijkheid om bij afwezigheid de envelop elders in de brievenbus te doen werd weer gebruik gemaakt . Dit blijven we dan ook handhaven.

- In totaal werd er ruim 200 euro MEER opgehaald dan in 2017. Een schitterend eindresultaat !

En dan nu de afzonderlijke resultaten :

Longfonds........................................... 777,77

Fonds Verstandelijk Gehandicapten... 571,79

Brandwondenstichting....................... 652,53

Nierstichting..................................... 751,70

Reumafonds.................................... 725,86

Nederlandse Hartstichting............... 906,20

KWF Kankerbestrijding.................... 1092,05

Voor dit geweldige succes bedanken we alle Beegdense collectanten en de gulle gevers in Beegden. Ook Rabobank Peel,Maas en Leudal en Jumbo Roel Heerschap te Heel bedankt voor hun ondersteuning .

ALLEMAAL HARTELIJK BEDANKT !!!

Ook in 2019 zal er weer een gebundelde collecte plaatsvinden in week 15 in April. We hopen ook dan weer op u allen te kunnen rekenen.
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 731 2 3 4 5 6 7 ... 19 »