Nieuws

Openluchtconcert 2 Koren

Mannenkoor de Zank

Openluchtconcert  2     koren

Mannenkoor De Zank uit Beegden
en Gemengd koor Canto Lirico uit Heel
geven op het kiosk in het Gemeentepark
aan de Kruisstraat in Beegden 
acte de présence. 

Zaterdag 18 september 2021. 17 tot 20 u

Zoals u van ons gewend bent is er ook 
gezorgd voor een hapje en een drankje in een passende entourage.


                          Mannenkoor De Zank
                            & Gemengd koor Canto Lirico
                                  heten u van harte welkom.
Lees verder

Voor de zevende keer een gebundelde collecte in Beegden

In week 36 = 6 SEPTEMBER T/M 12 SEPTEMBER zal door een collectant een envelop, met logo, huis aan huis bezorgd worden. Hierin zit een brief met op de achterzijde een intekenformulier in verband met de gebundelde collecte. BEWAAR DEZE ENVELOP MET BRIEF GOED.

Op het intekenformulier kunt u aangeven hoeveel U aan welke goede doelen wilt geven. Het totaal te doneren bedrag doet u dan in deze envelop, samen met het ingevulde intekenformulier. Dit kunt u anoniem doen. Via het intekenformulier kan de werkgroep zien naar welk goed doel welk bedrag gaat.

De week erna , Week 37 = 13 SEPTEMBER T/M 18 SEPTEMBER zullen collectanten deze envelop ,met logo, met ingevuld intekenformulier en het collectegeld bij u ophalen. De collectanten zijn in het bezit van bussen met het logo en een identificatiepasje.

WILT U ER VOOR ZORGEN DAT DE ENVELOP KLAAR LIGT VOOR DE COLLECTANT. DANK U WEL!

Mocht u door omstandigheden niet thuis zijn in de collecteweek dan kunt u uw bijdrage in de envelop met intekenformulier nog tot en met ZATERDAG 18 september 12 uur in de brievenbus doen bij:

Els Heijnen Maaszicht 10 of Toos van Montfort Heerstraat Noord 13 te Beegden.

De 7 deelnemende landelijke collectes hopen op uw geldelijke steun en de werkgroep hoopt op ondersteuning van dit initiatief door de inwoners van Beegden.

De werkgroep zal ervoor zorgen dat uw bijdrage bij de desbetreffende goede doelen komt. Twee weken na de collecteweek zullen wij de opbrengsten per collecte bekendmaken.

Bedankt voor uw gift namens de 7 coördinatoren van de deelnemende landelijke collectes.
Lees verder

Kindervakantiewerk Beegden: feestelijke speelweek met een aangepaste afsluiting

Stg. Kindervakantiewerk Beegden

Binnenkort gaat in Beegden de 55e+1 KVW-week van start. De jubileumweek van 2020 wordt dit jaar dubbel en dwars ingehaald met een bomvol programma tot en met vrijdagmiddag. Vrijdagmiddag? Ja je leest het goed: door alle geldende coronabeperkingen kan de drukbezochte slotavond helaas niet doorgaan. De te nemen maatregelen met vaccinatie-, test- en herstelbewijzen zorgen voor een té grote belasting voor de organisatie. Vandaar dat is gekozen voor een alternatief einde van de Beegdense speelweek.
 
Maandag 30 augustus start de gezonde strijd op het dierentuinverblijf ARTES tussen de verschillende groepen: de Gajus-Zooj en de Schapenheul proberen zoveel mogelijk coronasteun binnen te halen. Ook op de andere dagen worden er vele spellen gedaan in en bij het bos en bouwen alle groepen volop aan hun dierenverblijf in de grote Zoo-tent. Op donderdag gaan we met z’n allen naar Toverland voor het jubileumuitstapje. Vrijdagmiddag 3 september is de ontknoping van de dierenstrijd en wordt ARTES feestelijk geopend met optredens van alle kindergroepen. Zoals gemeld is de show dit jaar alleen te bezichtigen door de kinderen zelf. Met een feestelijke pinguïnparty en een spectaculaire frietjesvoederbak eindigt dan om 18.00 uur de KVW-week en kunnen de kinderen worden opgehaald op de Tes.
 
We vinden het uiteraard jammer dat we dit jaar de week niet met een feestelijke slotavond kunnen eindigen maar zijn wel heel blij dat we toch weer een hele week mogen organiseren voor alle kinderen. We hopen dan ook op ieders medewerking om de genomen richtlijnen te volgen. Houdt tevens ook onze publicaties op onze site, Facebook en Instagram in de gaten!
Lees verder

Un concerto sulla terrazza

Harmonie Crescendo

Zondagochtend 18 juli sluit Harmonie Crescendo – Beegden haar muzikale herstart af met een kort openluchtconcertje. Na het nieuwjaarsconcert in 2020 en de drive-in-serenade (voorjaar 2021) is dit het allereerste optreden waar het harmonieorkest weer te beluisteren valt.
 
Vanwege de geldende coronaregels vindt de uitvoering tussen 11.00 en 12.00 uur plaats op het eigen terras van gemeenschapshuis ’t Leuke. Er is voldoende plek om afstand te bewaren en zittend of staand te genieten van het harmonieorkest dat dit jaar 50 jaar bestaat.
 
O.l.v. dirigent Martijn Pepels zal Harmonie Crescendo een 6-tal Zuid-Europese werken uitvoeren waaronder Portraits of Spain, Ciao Italia en het oosterse Moses and Ramses. Alle muziekstukken zijn door de muzikanten tijdens de twee lockdown-periodes thuis ingestudeerd en in de laatste maand o.l.v. dirigent Pepels afgewerkt en verfijnd.
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 1031 2 3 4 5 6 7 ... 26 »