Nieuws

HUIS VAN MORGEN

De meeste mensen willen graag in hun eigen huis en hun eigen vertrouwde omgeving oud worden. Dit wordt ook door de overheid gestimuleerd om de zorg voor onze vergrijzende bevolking  zo betaalbaar mogelijk houden.
Maar hoe krijg je dit voor mekaar?
Het Huis van Morgen speelt op deze vraag in.
Op donderdag 19 oktober organiseert de Open Inloop een excursie naar ‘Het Huis van Morgen’ op adres: Bernhardstraat 4, 5981 XP Panningen.


Het Huis van Morgen is een laagdrempelig inloophuis. Een normale eengezinswoning met technologische hulpmiddelen en eenvoudige aanpassingen. Handige slimmigheden en practische toepassingen die u ter plekke kunt uit proberen. Ervaar zelf de toekomst!
 
De excursie staat gepland op donderdag 19 oktober a.s.
Vertrek per auto vanaf de parkeerplaats bij gemeenschapshuis ’t Leuke om 13.30 uur.
De kosten bedragen € 4.00 p/p.
Aanmelden vóór 10 oktober a.s. via mail: Info@open-inloop.nl of via onderstaande opgavestrook.
 
Opgavestrook: (inleveren op maandagmiddag tijdens de open inloop in gemeenschapshuis ’t Leuke te Beegden)
Ja ik (naam):  ……………………………………………………………
Gaat mee met ……….. personen naar het Huis van Morgen.
Ik ga met eigen vervoer*
Ik wil met iemand per auto meerijden*
*Doorstrepen wat niet van toepassing is
 
 
Lees verder

KRUISJASSEN


KRUISJASSEN
Het spel moet gespeeld worden met vier spelers. Je PARTNER is degene die schuin tegenover je zit. En hier zit dus op dit moment het probleem. Er zijn te weinig spelers.
Elke maandagmiddag bezoeken ongeveer 70 mensen onze Open Inloop. Er worden verschillende kaartspelen beoefend, zoals jokeren, bridgen en kruisjassen. Maar de kruisjassers laten het de laatste weken afweten, zodat er soms mensen niet kunnen kaarten.
Dus, kunt u kruisjassen en u woont in de gemeente Maasgouw? Kom dan op maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur naar Gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6 in Beegden en speel mee. U beleeft gegarandeerd een gezellige middag en de entree is gratis.
Natuurlijk bent u ook voor de andere activiteiten van harte welkom. Raadpleeg hiervoor ons mooie programmaboekje.Verkrijgbaar in Gemeenschapshuis ’t Leuke, de bibliotheek van Heel of het gemeentehuis in Maasbracht.
 
Lees verder

Herfstwandeling 25 september 2017

HERFSTWANDELING 2017.
Wij lopen vóór op de seizoenen, want hoewel het officieel nog geen herfst is, organiseert de Open Inloop Beegden toch op 25 september een ‘Herstwandeling”. Start om 13.30 uur vanaf Gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6 in Beegden.
Misschien zet de zon op deze maandagmiddag de bomen in vuur en vlam en kunt u genieten van de geuren en kleuren van bos en hei. Paddenstoelen, kastanjes, eikels en beukennootjes. Kortom het gevoel van de herfst.
Na afloop staat er voor u een overheerlijke kop erwtensoep met brood en katenspek, of goulashsoep, stokbrood en kruidenboter klaar.
Zin in deze wandeling gekregen? Meld u zo snel mogelijk aan via: info@open-inloop.nl. of tijdens de Open Inloop op Maandagmiddag via onderstaande opgavestrook. Kosten: € 3.50 per persoon.
 
Opgavestrook: (inleveren op maandagmiddag tijdens de open inloop in gemeenschapshuis ’t Leuke te Beegden)
Naam:  ……………………………………………………………
Gaat met ……….. personen mee met de Herfstwandeling.
….  Personen willen erwtensoep.
….. Personen willen goulashsoep
 
 
 
Lees verder

Bongerdconcertje door de jeugd.

Harmonie Crescendo

Op vrijdag 8 september vindt meteen al een eerste optreden plaats, namelijk het jaarlijkse “Bongerd Buitenconcert”. De speelgroep en de jeugdharmonie spelen van 18.30-20.00 uur in het seniorencomplex De Bongerd en tussendoor speelt ook de blokfluitgroep enkele liedjes. Na afloop stromen een aantal jeugdmuzikanten definitief door naar de jeugdharmonie en nemen afscheid van de speelgroep. Deze wordt echter tegelijkertijd weer aangevuld met maar liefst 10 starters!
Het is zoals gewoonlijk eerder een openbare repetitie dan een officieel concert, dus de lat ligt nog lekker laag.
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 621 2 3 4 5 6 7 ... 16 »