Nieuws

Ladies Night

Zij Actief afd. Beegden

18 oktober organiseert ZijActief Beegden een Ladies Night. Een avond voor vrouwen door vrouwen. 
Fashion, lifestyle & homedeco staan centraal op deze avond. 
Lees verder

Vintage & Retro in Beegden.

Harmonie Crescendo

Denk je dat markten en braderieën niet meer van deze tijd zijn? Noteer dan nu al zaterdag 26 augustus in je agenda. Dan vindt in Beegden “The Local Market” plaats. The Local Market is een vernieuwde opzet van de traditionele zomermarkt die de afgelopen decennia heeft plaats gevonden en in de hoogtijdagen duizenden bezoekers trok.
In de nieuwe setting staan tal van kleine ondernemers die handmade, vintage, mode, lifestyle en wellness zullen verkopen. De urban- casual setting  in dit marktgedeelte bij de kerk zal worden benadrukt door een line-up van foodtrucks en akoestische optredens.
In het centraal gelegen park vinden vanaf 14.00 uur activiteiten plaats waaronder de “Kids Market”. Hier bieden kinderen hun eigen producten aan en is continu live entertainment in de vorm van schminken, springkussen en theater. Ook in het park zullen gevarieerde foodtrucks en lekkere muziek de hele middag en avond een relaxte sfeer creëren.
Meer informatie op www.facebook.com/thelocalmarketbeegden.
Interesse voor deelname? Mail of bel Stan Hoeijmakers: stanhoey@hotmail.com / 06-42335289.
Lees verder

Kathedraalconcert Harmonie Crescendo

Harmonie Crescendo

Op zondag 9 juli organiseert Harmonie Crescendo – Beegden i.s.m. de Stichting Scala een muzikale middag in een unieke concertlocatie:  de monumentale Christoffelkathedraal te Roermond. In het afgelopen decennium is een ingrijpende restauratie voltooid waarna de kathedraal beschikt over een sfeer en akoestiek die haar bij uitstek geschikt maken voor concerten.
Om 15.00 uur opent Jeugdharmonie Crescendo o.l.v. Richard Alberts het concert, gevolgd door een optreden van Zanggroep Heel Vocaal o.l.v. Hugo Frederix. Na een korte pauze vervolgt Harmonie Crescendo o.l.v. Martijn Pepels de concertmiddag waarna in een cross-oversetting wordt afgesloten met Heel Vocaal.
De programmering van het Kathedraalconcert bevat een mix van stijlen aangevuld met solistische optredens op altsax (Pequeña Czarda) en klarinet (Victor’s Tale).
Er wordt voor dit matineeconcert geen entree geheven maar tijdens de pauze zal een collecte worden gehouden ter dekking van de kosten.
Meer info via www.crescendo-beegden.nl en www.kathedraalconcertenroermond.nl
Lees verder

Beter Bewegen Buiten

Beter Bewegen Buiten

Er zijn nog enkele plaatsen vrij......
​Het wekelijks wandel/sportuurtje op de Beegderheide voor senioren!
​Op donderdagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur. Voor iedereen die actief bezig wil zijn in de buitenlucht. Sportief wandelen en meer.... Zie voor meer info de flyer


 
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 581 2 3 4 5 6 7 ... 15 »