Nieuws

"The Local Market" in Beegden

Harmonie Crescendo

Zaterdag 24 augustus 2019 vindt in de oude kern van Beegden de derde editie van “The Local Market” plaats.
De casual setting van “The Local Market” is hoofdzakelijk gericht op kwaliteitsproducten die worden aangeboden van 12.00 tot 18.00 uur. Naast tal van kleine ondernemers die handmade, vintage, fashion, lifestyle en wellness verkopen zijn dit jaar nieuwe elementen toegevoegd om een bredere doelgroep aan te spreken. Er wordt nog meer ingezet op het lokale karakter van de markt in de vorm van diverse area’s. Zo laten ontwerpers en kunstenaars hun creaties zien en zijn er zones gericht op mannen met o.a. een expo van historische legervoertuigen.
De intieme setting van The Local Market wordt nog eens extra benadrukt door een line-up van diverse foodtrucks en de akoestische sessies van de band Presto Pronto.
 
In het centraal gelegen park ligt de Kids-Zone met o.a. een springkussen en tal van coole workshops waaraan je kunt deelnemen. Vanuit de Kidszone loop je zo de “Kids Market” op waar kinderen hun eigen producten aanbieden. Gevarieerde foodtrucks creëren de hele middag en avond een fantastisch decor in het park waarbij de lekkere muziek van de bands L-Star en Fever of Life zorgen voor een relaxte sfeer Het hele festival wordt in de late avond afgesloten met een catching optreden van DJ Rob van Soest.
 
Kijk voor meer informatie op Facebook en Instagram.
Aanmelden om zelf deel te nemen aan de Local Market, de Kids Market of de workshops kan via localmarket@crescendo-beegden.nl
Lees verder

U komt toch ook!

Werkgroep Heemkunde

Het gemeentepark met de kiosk in het centrum van Beegden is op 30 juni het decor van het Zank Park Muziek Festijn. Dit Festijn is de park versie van het Zank Molen Muziek Festijn, bij velen van u zeker bekend als een gezellige muzikale middag in een ongedwongen sfeer a la Mannenkoor De Zank.
Ook nu zult u in de sfeervolle ambiance van het park met de kiosk als podium kunnen genieten van een zeer gevarieerd programma.
De organisatie van dit festijn heeft er alles aan gedaan om een programma samen te stellen voor elk wat wils.
Zondagmiddag 30 juni om 13.30 uur zal Mannenkoor De Zank  Beegden
o.l.v. Tim Giesbers met een aansprekend repertoire de middag openen.
 
Daarnaast zullen plaatselijke en ook
internationale artiesten hun opwachting
maken, zoals:
Gino Accordeon & Zang  Beegden
Uit Leeuwen de Leeuwer Cantorij
o.l.v. Tim Giesbers


Merscheider Männergesangverein 1861 e.V.!  uit Solingen - Dld.
o.l.v. Ralf Leßenich.
 
 
Orkest No Rush  Beegden
o.l.v Herman Claessen.
 
Wilt u genieten van een gezellige middag/avond
of een leuke muzikale start van de vakantie
maken, kom dan zondagmiddag 30 juni naar het Gemeentepark aan de Kruisstraat.in het centrum van Beegden.
 
Bestuur en leden van Mannenkoor De Zank
nodigen u daartoe beleefd uit.

 
Mochten, onverhoopt, de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, dan wordt het evenement verplaatst naar gemeenschapshuis ’t Leuke.
 
Lees verder

Anjeractie 2019

In de week van 20 t/m 25 mei 2019 vindt de jaarlijkse Anjeractie plaats, de landelijke collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds.
Cultuur is een belangrijke, bindende factor in de samenleving en in deze week gaan tienduizenden collectanten met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor cultuur en natuurbehoud in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds bijna 3.500 projecten ondersteunen.
Zo ondersteunt het Cultuurfonds onder andere de aanschaf van instrumenten en kostuums voor de plaatselijke muziekvereniging en schutterij; restauratie van monumentale gebouwen; exposities in musea en educatieprojecten op het gebied van natuurbehoud. Elke gedoneerde euro is bestemd voor cultuur en natuurbehoud in onze eigen regio.
Lees verder

Resultaten gebundelde collecte 2019

Beegden heeft ook nu weer laten zien dat men de gebundelde collecte ondersteunt want
  • Door enthousiaste collectanten werden  de enveloppen  huis aan huis bezorgd of met de collectebussen weer opgehaald. Bedankt allemaal !
  • Op veel plaatsen stond de envelop te wachten op de collectant. Fijn voor de collectant !
  • Van de mogelijkheid om bij afwezigheid de envelop elders in de brievenbus te doen werd ook nu weer gebruik gemaakt. De enveloppen die te laat waren voor de storting worden volgend jaar bij de opbrengst geteld. Het geld komt op de juiste plek !
  • We zijn blij met een schitterend eindresultaat voor de 7 deelnemende collectes !
En dan nu de afzonderlijke resultaten:
Longfonds.........................................     724,90
Handicap.nl        ...............................     549,76
Brandwondenstichting.......................     581,88
Nierstichting......................................     717,47
ReumaNederland..............................     695,40
Nederlandse Hartstichting...............       887,25
KWF Kankerbestrijding....................     1037,13

Voor dit geweldige succes bedanken we alle Beegdense collectanten en de gulle gevers in Beegden. Ook Rabobank Peel,Maas en Leudal bedankt. 
Jumbo Roel Heerschap te Heel bedankt voor de ondersteuning die nog gaat plaatsvinden!
De statiegeld actie bij de Jumbo voor de gebundelde collecte gaat namelijk nog plaatsvinden van 15 Mei tot 25 juni a.s. Alle deelnemers hieraan bedankt voor uw extra bijdrage in deze!                            

Ook in 2020 zal er weer een gebundelde collecte plaatsvinden in week 12 van 15 t/m 21 Maart 2020. Ook dan hopen we weer op uw bijdrage.
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 811 2 3 4 5 6 7 ... 21 »