Nieuws

Music for Freedom

02-11-2019 | Harmonie Crescendo

Tijdens het “Beegden Bevrijd!”-weekend verzorgt Harmonie Crescendo op zaterdag 16 november de muzikale totaalvoorstelling “Music for Freedom”. Muziek, beelden en anekdotes vertellen het verhaal van het dorp in de oorlogsjaren. Het harmonieorkest wordt daarbij in enkele nummers verrijkt met twee solisten: Marjolein Heijltjes en Janne Sars.
 
Marjolein Heijltjes ronde in 2013 in Tilburg de MusicAllFactory Musicalopleiding met succes af en had direct na haar afstuderen haar eerste professionele hoofdrol te pakken. Momenteel is zij als freelance zangeres/actrice/presentatrice betrokken bij diverse projecten. Zij is leadzangeres bij 10 Feet Up en bij Die Powerhosen en ze is ook als solist te boeken voor concerten, bruiloften en evenementen. Ze is inzetbaar als Vocal Coach geeft les aan kinderen, volwassenen en zanggroepen.
 
Janne Sars werd na het behalen van haar Pabo-diploma aangenomen aan het conservatorium van Maastricht. Janne speelt jaarlijks in het operaorkest van de ‘Zomeropera’ in Kasteel Alden-Biesen (B) en is actief in diverse kamerorkesten en ensembles en als remplaçant bij het Limburg Symfonie Orkest en de Philharmonie Zuidnederland. Naast dat Janne ook op diverse locaties vioolles geeft, staat ze sinds enkele jaren weer voor de klas als muziekdocent! Behalve muzieklessen aan de basisschool verzorgt zij via Stichting Myouthic ook blokfluitlessen, muziektheorie en diverse educatieve muziekprojecten.
 
Beiden zijn respectievelijk vocaal en instrumentaal te bewonderen tijdens “Music for Freedom” in nummers van Schindler’s List, Marlène Dietrich en Vera Lynn. Marjolein Heijltjes zal ook na de pauze het podium betreden tijdens het optreden van BigBandBeeg uit Grevenbicht.
Entreekaarten à €7,50 zijn te koop via ATEP – Beegden en via www.crescendo-beegden.nl
Deze muzikale totaalvoorstelling vindt plaats in gemeenschapshuis ’t Leuke te Beegden. De aanvang is om 20.00 uur en om 19.30 uur worden de deuren van de zaal geopend.


Terug naar nieuwsoverzicht