Nieuws

Kindervakantiewerk Beegden: feestelijke speelweek met een aangepaste afsluiting

18-08-2021 | Stg. Kindervakantiewerk Beegden

Binnenkort gaat in Beegden de 55e+1 KVW-week van start. De jubileumweek van 2020 wordt dit jaar dubbel en dwars ingehaald met een bomvol programma tot en met vrijdagmiddag. Vrijdagmiddag? Ja je leest het goed: door alle geldende coronabeperkingen kan de drukbezochte slotavond helaas niet doorgaan. De te nemen maatregelen met vaccinatie-, test- en herstelbewijzen zorgen voor een té grote belasting voor de organisatie. Vandaar dat is gekozen voor een alternatief einde van de Beegdense speelweek.
 
Maandag 30 augustus start de gezonde strijd op het dierentuinverblijf ARTES tussen de verschillende groepen: de Gajus-Zooj en de Schapenheul proberen zoveel mogelijk coronasteun binnen te halen. Ook op de andere dagen worden er vele spellen gedaan in en bij het bos en bouwen alle groepen volop aan hun dierenverblijf in de grote Zoo-tent. Op donderdag gaan we met z’n allen naar Toverland voor het jubileumuitstapje. Vrijdagmiddag 3 september is de ontknoping van de dierenstrijd en wordt ARTES feestelijk geopend met optredens van alle kindergroepen. Zoals gemeld is de show dit jaar alleen te bezichtigen door de kinderen zelf. Met een feestelijke pinguïnparty en een spectaculaire frietjesvoederbak eindigt dan om 18.00 uur de KVW-week en kunnen de kinderen worden opgehaald op de Tes.
 
We vinden het uiteraard jammer dat we dit jaar de week niet met een feestelijke slotavond kunnen eindigen maar zijn wel heel blij dat we toch weer een hele week mogen organiseren voor alle kinderen. We hopen dan ook op ieders medewerking om de genomen richtlijnen te volgen. Houdt tevens ook onze publicaties op onze site, Facebook en Instagram in de gaten!


Terug naar nieuwsoverzicht