Nieuws

Hot Summer Night 2.0 in Beegden

16-08-2023 | Harmonie Crescendo

'Hot Summer Night’. De naam zegt het al: het wordt een spetterende namiddag en avond waarmee de zomervakantie wordt afgesloten. Voor de kids is er een springkussen en organiseren we verschillende workshops. Uiteraard staan er weer enkele foodtrucks, schenken we verfrissende drankjes en is er aan entertainment geen gebrek. Om 15.00 uur trappen we af met de regioband L-Star gevolgd door Presto Pronto, de “beruchtste akoestische band uit Roermond en omstreken”. Beide bands bestaan uit enthousiaste rasmuzikanten!

Om 20.00 uur treedt vervolgens de bekende Coverband Madison op. Zes ervaren muzikanten bundelen hun talenten en tot een geoliede machine van ijzersterk muzikaal niveau. Met hun aanstekelijk enthousiasme en hoge fun-factor nemen de meiden en jongens van deze band hun publiek mee op een muzikale reis door de tijd, vol recente hits, tijdloze classics, meezingers, meeslepende medleys en mash-ups. Pop, rock, disco, soul, salsa, 100% NL en zelfs schlagers; Madison speelt het allemaal. Ook voor verzoekjes vanuit het publiek draaien zij hun hand niet om; bring it on! Madison maakt van deze Hot Summer Night een spetterend feest!

‘Hot Summer Night’ vindt plaats in het Park aan de Kruisstraat te Beegden dat geheel in stijl zal worden aangekleed zoals bekend van de vorige Local Market edities!
Loop gewoon het park in. Single, met vrienden of familie: de entree is gratis!


Terug naar nieuwsoverzicht