Nieuws

RESULTATEN GEBUNDELDE COLLECTE 2021

Beegden heeft ook nu weer laten zien dat men de gebundelde collecte ondersteunt ook al was deze vanwege Corona verplaatst naar 12 t/m 18 september.

We bedanken onze collectanten van harte voor het bezorgen van de enveloppen huis aan huis en het daarna weer ophalen hiervan met de collectebussen.

Het tellen van de opbrengst hebben we in een kleine groep gedaan en we zijn dan ook blij met het schitterend eindresultaat voor de 7 deelnemende collectes. Een mooi bedrag om trots op te zijn.

Bij deze de afzonderlijke resultaten:

Longfonds....................................761,89
Handicap.nl ................................ 563,59
Brandwondenstichting................. 612,46
Nierstichting.................................712,12
ReumaNederland........................ 704,80
Nederlandse Hartstichting........... 834,50
KWF Kankerbestrijding...............1079,89

Voor dit geweldige resultaat bedanken we alle gulle gevers in Beegden. Ook Rabobank Peel, Maas en Leudal bedankt. Jumbo Roel Heerschap te Heel bedankt voor de ondersteuning door middel van de statiegeldactie ter waarde van 21,30. Ook de deelnemers aan deze statiegeldactie bedankt voor uw extra bijdrage in deze!

Ook in 2022 zal er in Beegden weer een gebundelde collecte plaatsvinden. Ook dan hopen we weer op uw bijdrage. De gebundelde collecte zal dan plaatsvinden van 27 maart t/m 2 april.

Tot dan !
Lees verder

Openluchtconcert 2 Koren

Mannenkoor de Zank

Openluchtconcert  2     koren

Mannenkoor De Zank uit Beegden
en Gemengd koor Canto Lirico uit Heel
geven op het kiosk in het Gemeentepark
aan de Kruisstraat in Beegden 
acte de présence. 

Zaterdag 18 september 2021. 17 tot 20 u

Zoals u van ons gewend bent is er ook 
gezorgd voor een hapje en een drankje in een passende entourage.


                          Mannenkoor De Zank
                            & Gemengd koor Canto Lirico
                                  heten u van harte welkom.
Lees verder

Voor de zevende keer een gebundelde collecte in Beegden

In week 36 = 6 SEPTEMBER T/M 12 SEPTEMBER zal door een collectant een envelop, met logo, huis aan huis bezorgd worden. Hierin zit een brief met op de achterzijde een intekenformulier in verband met de gebundelde collecte. BEWAAR DEZE ENVELOP MET BRIEF GOED.

Op het intekenformulier kunt u aangeven hoeveel U aan welke goede doelen wilt geven. Het totaal te doneren bedrag doet u dan in deze envelop, samen met het ingevulde intekenformulier. Dit kunt u anoniem doen. Via het intekenformulier kan de werkgroep zien naar welk goed doel welk bedrag gaat.

De week erna , Week 37 = 13 SEPTEMBER T/M 18 SEPTEMBER zullen collectanten deze envelop ,met logo, met ingevuld intekenformulier en het collectegeld bij u ophalen. De collectanten zijn in het bezit van bussen met het logo en een identificatiepasje.

WILT U ER VOOR ZORGEN DAT DE ENVELOP KLAAR LIGT VOOR DE COLLECTANT. DANK U WEL!

Mocht u door omstandigheden niet thuis zijn in de collecteweek dan kunt u uw bijdrage in de envelop met intekenformulier nog tot en met ZATERDAG 18 september 12 uur in de brievenbus doen bij:

Els Heijnen Maaszicht 10 of Toos van Montfort Heerstraat Noord 13 te Beegden.

De 7 deelnemende landelijke collectes hopen op uw geldelijke steun en de werkgroep hoopt op ondersteuning van dit initiatief door de inwoners van Beegden.

De werkgroep zal ervoor zorgen dat uw bijdrage bij de desbetreffende goede doelen komt. Twee weken na de collecteweek zullen wij de opbrengsten per collecte bekendmaken.

Bedankt voor uw gift namens de 7 coördinatoren van de deelnemende landelijke collectes.
Lees verder

Kindervakantiewerk Beegden: feestelijke speelweek met een aangepaste afsluiting

Stg. Kindervakantiewerk Beegden

Binnenkort gaat in Beegden de 55e+1 KVW-week van start. De jubileumweek van 2020 wordt dit jaar dubbel en dwars ingehaald met een bomvol programma tot en met vrijdagmiddag. Vrijdagmiddag? Ja je leest het goed: door alle geldende coronabeperkingen kan de drukbezochte slotavond helaas niet doorgaan. De te nemen maatregelen met vaccinatie-, test- en herstelbewijzen zorgen voor een té grote belasting voor de organisatie. Vandaar dat is gekozen voor een alternatief einde van de Beegdense speelweek.
 
Maandag 30 augustus start de gezonde strijd op het dierentuinverblijf ARTES tussen de verschillende groepen: de Gajus-Zooj en de Schapenheul proberen zoveel mogelijk coronasteun binnen te halen. Ook op de andere dagen worden er vele spellen gedaan in en bij het bos en bouwen alle groepen volop aan hun dierenverblijf in de grote Zoo-tent. Op donderdag gaan we met z’n allen naar Toverland voor het jubileumuitstapje. Vrijdagmiddag 3 september is de ontknoping van de dierenstrijd en wordt ARTES feestelijk geopend met optredens van alle kindergroepen. Zoals gemeld is de show dit jaar alleen te bezichtigen door de kinderen zelf. Met een feestelijke pinguïnparty en een spectaculaire frietjesvoederbak eindigt dan om 18.00 uur de KVW-week en kunnen de kinderen worden opgehaald op de Tes.
 
We vinden het uiteraard jammer dat we dit jaar de week niet met een feestelijke slotavond kunnen eindigen maar zijn wel heel blij dat we toch weer een hele week mogen organiseren voor alle kinderen. We hopen dan ook op ieders medewerking om de genomen richtlijnen te volgen. Houdt tevens ook onze publicaties op onze site, Facebook en Instagram in de gaten!
Lees verder

Bericht 1 t/m 4 van de 991 2 3 4 5 6 7 ... 25 »