Nieuws

Allemaal Blaasmuziek! : slotuitvoering

07-05-2022 | Harmonie Crescendo

Onlangs volgden de leerlingen van de groepen 3 en 4 het project “Allemaal Blaasmuziek”, ontwikkeld en opgezet door de muziekopleiding Myouthic. De afsluiting van het muziekproject vindt op vrijdag 13 mei plaats van 19.00-20.00 uur in Gemeenschapshuis ’t Leuke en hier nodigen we jullie allemaal van harte voor uit!

Vanaf 18.30 uur is de zaal al geopend om te luisteren en kijken naar de repetitie van de Speelgroep, de starters. De kinderen van groep 3-4 zullen hierna met de muzikanten van de jeugdharmonie optreden. Samen worden enkele muziekwerkjes uitgevoerd, ondersteunt door o.a. boomwhackers, zang, ritme en expressie. Ook mogen de dirigeermaestro’s het grote jeugdorkest dirigeren.

Dit “Meespeelconcert” zal ook dit keer, na twee stille coronajaren, beslist weer een leuke en feestelijke happening worden die voor iedereen aan te bevelen is! En... het is natuurlijk voor de kinderen heel leuk om hun school- en klasgenootjes aan te moedigen.

Misschien dat u en uw kind(eren) tijdens dit optreden ook enthousiast raken door het “samen muziek maken”? Dan is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor de cursus van 2022. Dit kan uiteraard de base/blokfluitcursus zijn maar er is ook een voorloper: Kortjakje. Eventueel kan ook direct gestart worden met slagwerk of op een blaasinstrument. Wij helpen jullie ter plekke graag aan informatie!


Terug naar nieuwsoverzicht