Nieuws

"The Local Market" in Beegden

12-07-2019 | Harmonie Crescendo

Zaterdag 24 augustus 2019 vindt in de oude kern van Beegden de derde editie van “The Local Market” plaats.
De casual setting van “The Local Market” is hoofdzakelijk gericht op kwaliteitsproducten die worden aangeboden van 12.00 tot 18.00 uur. Naast tal van kleine ondernemers die handmade, vintage, fashion, lifestyle en wellness verkopen zijn dit jaar nieuwe elementen toegevoegd om een bredere doelgroep aan te spreken. Er wordt nog meer ingezet op het lokale karakter van de markt in de vorm van diverse area’s. Zo laten ontwerpers en kunstenaars hun creaties zien en zijn er wijn- en bierproeverijen. In de "Tough Zone' vindt je o.a. een coole Classic Cars Expo en een Fullsize Formule-1 Simulator !
De intieme setting van The Local Market wordt nog eens extra benadrukt door een line-up van diverse foodtrucks en de sessies van de band From USA.
 
In het centraal gelegen park ligt de Kids-Zone met o.a. een springkussen en tal van coole workshops waaraan je kunt deelnemen. Vanuit de Kidszone loop je zo de “Kids Market” op waar kinderen hun eigen producten aanbieden. Gevarieerde foodtrucks creëren de hele middag en avond een fantastisch decor in het park waarbij de lekkere muziek van de bands L-Star en Fever of Life zorgen voor een relaxte sfeer Het hele festival wordt in de late avond afgesloten met een catching optreden van DJ Rob van Soest.
 

Kijk voor meer informatie op Facebook en Instagram.
Aanmelden om zelf deel te nemen aan de Local Market, de Kids Market of de workshops kan via localmarket@crescendo-beegden.nl


Terug naar nieuwsoverzicht