The KIDS Market

Datum:Zaterdag 24 Augustus 2019
Tijd:12.00
Locatie:Beegden
Georganiseerd door:Harmonie Crescendo
Op  zaterdag 24 augustus vindt in Beegden de derde editie van “The Local Market” plaats, De casual setting van “The Local Market” is hoofdzakelijk gericht op kwaliteitsproducten en je vindt er tal van kleine ondernemers die handmade, vintage, fashion, lifestyle en wellness verkopen. De intieme setting  wordt nog eens extra benadrukt door een line-up van foodtrucks en akoestische optredens.
 
Bij het centraal gelegen park vindt van 12.00 tot 18.00 uur de “Kids Market” plaats. Wil je graag een eigen winkeltje om al je speelgoed te verkopen? Meld je dan snel aan want het aantal plaatsen dat beschikbaar is, is beperkt. Een marktkraam van 4 meter met dekzeil kost slechts €12,50. Aanmelden vóór 18 augustus via localmarket@crescendo-beegden.nl
In de “KIDS Zone” is de hele middag live entertainment in de vorm van liveshows van Mr. Diamond, een springkussen en tal van coole workshops waaraan je gratis kunt deelnemen.
Ook hier zullen gevarieerde foodtrucks en lekkere muziek de hele middag en avond een relaxte sfeer in het park creëren.
 
Aansluitend start om 19.00 uur het culturele programma “De Uitmarkt” en de avond wordt in stijl afgesloten met een smashing optreden van een TOP-band.
Kijk voor meer informatie op Facebook en Instagram.

Bekijk meer activiteiten van Harmonie Crescendo