Koningsdagviering

Datum:Dinsdag 27 April 2021
Tijd:11.00
Locatie:Dorpsplein en Gemeenschapshuis 't Leuke
Georganiseerd door:Stg. Kinderfeesten Beegden / Stg. Kindervakantiewerk Beegden
ONDERSTAAND PROGRAMMA IS ONDER VOORBEHOUD EN KAN WIJZIGEN !!

Op dinsdag 27 april van 11.00-14.00 uur organiseren ‘Stichting Kinderfeesten’ en ‘Stichting Kindervakantiewerk’ een leuke Koningsdagviering voor alle peuters, kleuters en basisschoolleerlingen uit Beegden.
 
We verwachten alle kinderen, ouders en overige belangstellenden ’s ochtends om 11.00 uur op het Dorpsplein/Kermisplein. Het liefst natuurlijk met een vorstelijk versierde fiets, step of ander voertuig.
Hierna vertrekt de bonte stoet, feestelijk begeleid door Harmonie Crescendo en Schutterij Sint Sebastianusgilde via de Veldstraat, Duinenberg, Bosveld, Bosstraat, Leukenstraat naar gemeenschapshuis ’t Leuke. Daar wordt voor de Koninklijke deelnemers het defilé afgenomen waarbij de mooiste versier- en verkleedcreaties kans maken op een cadeaubon.
 
Met het Koningsspelenlied-2021, zullen we de viering openen. Aansluitend krijgen alle deelnemers een stempelkaart om een spellencircuit te doorlopen: op de grasvelden rond het gemeenschapshuis, op het achterterras en in de grote zaal zijn traditionele en nieuwe Koningsspellen uitgezet. Kinderen kunnen zich laten schminken en ook ontvangen de deelnemende kinderen een bon voor een broodje knak.
Bij inlevering van de stempelkaart krijgen alle deelnemers een leuke attentie en per schoolgroep worden de beste scores beloond met een waardebon.
 
We vinden het natuurlijk erg leuk als er veel publiek is, dus… hang de vlag uit, kom een kijkje of drankje nemen in gemeenschapshuis ’t Leuke en vier deze Koningsdag gezellig met ons mee!