Nieuws

DE VIJFDE KEER GEBUNDELDE COLLECTE IN BEEGDEN VAN ZONDAG 7 APRIL T/M ZATERDAG 13 APRIL 2019.

02-04-2019 |

In week 14 =  1 April t/m  6 April zal door een collectant een envelop, met logo, huis aan huis bezorgd worden. Hierin zit een brief met op de achterzijde een intekenformulier in verband met de gebundelde collecte. BEWAAR DEZE ENVELOP MET BRIEF GOED.

Op het intekenformulier kunt u aangeven hoeveel U aan welke goede doelen wilt geven. Het totaal te doneren bedrag doet u dan in deze envelop, samen met het ingevulde intekenformulier. Dit kunt u anoniem doen. Via het intekenformulier kan de werkgroep zien naar welk goed doel welk bedrag gaat.

De week erna (week 15) =  7 t/m 13 April zullen collectanten deze envelop ,met logo,  met ingevuld intekenformulier en het collectegeld bij u ophalen. De collectanten zijn in het bezit van bussen met het logo en een identificatiepasje.

WILT U ER VOOR ZORGEN DAT DE ENVELOP KLAAR LIGT VOOR DE COLLECTANT.  DANK U WEL!

Mocht u door omstandigheden niet thuis zijn in de collecteweek dan kunt u uw bijdrage in de envelop met intekenformulier nog tot uiterlijk ZATERDAG 13 april  om 12 uur in de brievenbus doen bij:
Els Heijnen; Maaszicht 10 of Toos van Montfort; Heerstraat Noord 13 te Beegden.

De 7 deelnemende landelijke collectes hopen op uw geldelijke steun en de werkgroep hoopt op ondersteuning van dit initiatief door de inwoners van Beegden.

De werkgroep zal ervoor zorgen dat uw bijdrage bij de desbetreffende goede doelen komt. Twee weken na de collecteweek zullen wij de opbrengsten per collecte bekendmaken in de Klepper, ViaLimburg editie Maasgouw, in 't Leuke op het beeldscherm  en via de website www.trefpuntbeegden.nl.

Bedankt voor uw gift namens de 7 coördinatoren van de deelnemende landelijke collectes.

Als dank voor hun inzet ontvangen alle collectanten dit jaar in verband met ons eerste lustrum enkele attenties die geschonken zijn door deelnemende collectes. Want zonder hun inzet was en is dit niet mogelijk ! Waarvoor dank, ook vanuit de werkgroep gebundelde collecte Beegden.


Terug naar nieuwsoverzicht