Harm. Crescendo: The Local Market

Datum:Zaterdag 25 Augustus 2018
Tijd:14.00
Locatie:Beegden
Georganiseerd door:Harmonie Crescendo
Op  zaterdag 25 augustus 2018 vindt “The Local Market” plaats in Beegden, van 14.00 tot 20.00 uur. The Local Market is een vernieuwde opzet van de traditionele zomermarkt die de afgelopen decennia heeft plaats gevonden en in de hoogtijdagen duizenden bezoekers trok.
In de nieuwe setting staan tal van kleine ondernemers die handmade, vintage, mode, lifestyle en wellness zullen verkopen. De urban- casual setting  in dit marktgedeelte zal worden benadrukt door een line-up van foodtrucks en akoestische optredens.
 
In het centraal gelegen park vinden vanaf 14.00 uur activiteiten plaats waaronder de “Kids Market”. Hier bieden kinderen hun eigen producten aan en is continu live entertainment in de vorm van schminken, springkussen en theater. Ook in het park zullen gevarieerde foodtrucks en lekkere muziek de hele middag en avond een relaxte sfeer creëren.
Om 19.30 uur start in het park het culturele programma “De Uitmarkt” waarbij acts en optredens uit de gemeente Maasgouw het podium gaan vullen. Aansluitend zal de avond in stijl worden afgesloten met een smashing optreden van een coverband.
 
Meer informatie op www.facebook.com/thelocalmarketbeegden.
Interesse voor deelname? Mail of bel Stan Hoeijmakers: stanhoey@hotmail.com / 06-42335289.

Bekijk meer activiteiten van Harmonie Crescendo