Harm. Crescendo: Beegden Bevrijd! - Music for Freedom

Datum:Zaterdag 16 November 2019
Tijd:20.00
Locatie:gemeenschapshuis 't Leuke
Georganiseerd door:Harmonie Crescendo
Tijdens het weekend “Beegden Bevrijd!” vindt op zaterdag 16 november in gemeenschapshuis ’t Leuke de muzikale totaalvoorstelling “Music for Freedom” plaats. Deze eenmalige uitvoering wordt verzorgd door Harmonie Crescendo met medewerking van BigBandBeeg uit Grevenbicht.
 
Tijdens het eerste deel van de avond verhaalt Harmonie Crescendo – Beegden muzikaal het verloop van de oorlogsjaren in Beegden waarbij de muziek met treffende beamerbeelden wordt verrijkt. Violiste Janne Sars uit Roermond zal soleren tijdens het prachtige “Theme from Schindler’s List” uit de gelijknamige film. Marjolein Heijltjes vertolkt met de harmonie enkele nummers van Vera Lynn en Marlène Dietrich. De verhaallijn tijdens het concert wordt op een bijzondere manier gebracht door Peet & Maan in de vorm van historische anekdotes en oorlogsmemoires.
Na een korte pauze wordt het bevrijdingsfeest in stijl voortgezet met een spetterend optreden van BigBandBeeg o.l.v. Richard Didden en met vocale ondersteuning van Marjolein Heijltjes. De Bigband uit Grevenbicht timmert momenteel flink aan de weg en is geregeld te horen op vele festivals en evenementen.
 
Voor “Music for Freedom” zijn entreekaarten à €7,50 te koop bij Drogisterij Delissen-ATEP in Beegden.

Bekijk meer activiteiten van Harmonie Crescendo